søndag 28. september 2014

Babyalbum


Jeg elsker å ta vare på minner, og ikke bare fra spesielle anledninger. Med jevne mellomrom fremkaller jeg bilder fra året som har gått for å sette dem inn i album, og da pynter jeg også albumforsidene.


I går laget jeg disse albumforsidene, perfekt til å ta vare på barnets første minner. Disse albumene passer også fint til å få gjestene i dåpen/konfirmasjonen/bryllupet til å skrive en hilsen til hedersgjesten(e), skrive ned gavelisten og lime inn bilder fra den store dagen.


Jeg lager album på bestilling i ønsket farge og med ønsket tekst. Både til babyen, konfirmanten og brudeparet, med mer. Flere bilder av album og andre prosjekter jeg har laget kan du finne på min Instagram-konto: idakristinskortmakeri.

Akkurat disse albumene kan du finne i min Epla-butikk: https://epla.no/shops/idakristindolmo/

Babykort lille venn


Jeg elsker disse babykortene! Fine, duse farger og veldig delikate. Gleder meg til jeg kan gi disse til noen jeg er glad i, men inntil videre ligger de i Epla-butikken min.


Mønsterpapirene er fra Papirdesign, Nille og Panduro. Diesene er fra Magnolia og Spellbinders.


Stempelet er fra Norsk stempelblad, blondepapiret fra Panduro og perlene fra Melissa Frances. 


Tyllbåndet har jeg kjøpt på Ebay, blomstene er fra Prima, Magnolia, Papirdesign, Storyteller, Panduro og Kort og godt. Embossingpulveret er fra Stampendous.

Små bursdagskort


Av og til er det morsomt å bare lage enkle, små kort som passer til "enhver" anledning. Disse er laget av restepapir, men jeg synes de ble kjempestilige!



søndag 14. september 2014

Babykort lille mirakel



I dag har jeg kost meg med de nyeste papirene fra Papirdesign - lille mirakel. Sarte, herlige pastellfarger pryder disse papirene, og jeg blir så glad inni meg når jeg ser på dem.




Kortene har jeg stanset ut med en dies fra Magnolia, stempelet er fra Norsk stempelblad, og den runde diesen er fra Spellbinders. Blondepapiret har jeg kjøpt på Panduro.




Alle kortene har jeg pyntet med chunky embossing fra Stampendous - en av mine favoritt-teknikker for tiden.
 



Papirblomstene er fra Kort og godt, Papirdesign, Storyteller, Panduro og Magnolia. Perlene er liquid pearls og fra Melissa Frances. Tyllbåndet har jeg bestilt fra eBay :)


Innsiden pyntet jeg med stempel fra Kort og godt i fargen pumic stone fra Distress ink. Denne med elefanter falt jeg bare helt for. Jeg elsker elefanter! :D



lørdag 13. september 2014

Julekort pepperkake

 

Julekortproduksjonen er i full gang, og her har jeg laget noen flere morsomme julekort med pepperkakeoppskrift og et fargelagt Tilda-stempel.

 
Produktliste:
Mønsterpapir: Panduro
Dies: Magnolia
Stempel: Magnolia og Panduro
Promarkers
Perler: Melissa Frances og Liquid pearls
Pepperkakefigurer

Vintage julekort

 

I dag har jeg laget et julekort i vintage-stil. Dette er en stil til jeg fortsatt må øve meg på, men jeg synes det kommer seg. 


 

Produktliste:
Mønsterpapir: Maja Design
Dies: Spellbinders og Magnolia
Blomster: Storyteller og Panduro
Stempel: Kort og godt
Embossing: Stampendous
Fjær: Panduro
Perler: Melissa Frances
Blondebånd

fredag 12. september 2014

Bursdagstag converse



I dag har jeg laget en bursdagstag med motiv av converse-sko og med tavle-effekt. Dette er en teknikk jeg aldri har prøvd før, men det var ganske gøy.



Produktliste:
Mønsterpapir: Papirdesign og rester
Stempel: Papirdesign
Sugerør og tråd: Søstrene Grene
Charm: Kort og godt
Embossingpulver: Panduro
Dotter: Pony beads fra Panduro, laget selv

Les hvordan du lager dine egne dotter her :)

Med dette kortet er jeg med i konkurransen hos Scrappelyst.

Bursdagskort gutt


I går laget jeg dette bursdagskortet til en liten gutt som fyller ett år nå i september. Jeg var en stund redd for at scrappelysten min hadde blitt borte nå som høsten har meldt sin ankomst (!), men da er det bare å gi det litt tid, så kommer den fort tilbake har jeg funnet ut :)


Produktliste:
Mønsterpapir: Papirdesign
Dies: Magnolia og Spellbinders
Blomster: Prima, Storyteller og Papirdesign
Embossing: Stampendous
Blondebånd: Bestilt fra Ebay
Stempel: Papirdesign og Norsk Stempelblad
Distress ink: Pumic stone
Blomdeserviett og liten flaske: Panduro
Klistremerkebokstaver: Papirdesign


tirsdag 2. september 2014

Hallo-vin-tags


I Norge feirer man ikke halloween på den måten at man trenger å gi hverandre kort. Men siden jeg hadde disse søte halloween-papirene fra i fjor, tenkte jeg at jeg måtte bruke dem. Til slutt kom jeg på ideen om å lage søte vin-slips til halloween, altså hallo-vin. Hehe..


I alt har jeg laget seks stykker av hallo-vin-taggene. Kjempesøt til vertinnegaven dersom man er invitert til utkledningsfest. Dette har hvert fall vært tradisjon hos oss de siste årene, og i fjor var jeg og samboeren cowboyer!

 Produktliste:
Mønsterpapir: Bella BLVD
Bokstavklistremerker: Panduro
Stempel: Magnolia, Tilda with love potion
Liquid pearls 
Stickles
Bottle caps: Panduro
Tusjer: Promarkers