fredag 18. september 2015

Gi meg to pinner


Denne uken tenkte jeg å hive meg med på Kreativ Scrapping sin september-utfordring! Månedens tema er favoritter, og dette kortet er vel kort sagt oppsummert i mange av mine favoritter: blått, blomster, blonder, sølv og glitter.

Men da jeg laget kortet var det embossingen jeg hadde som mitt favoritt-produkt denne måneden. Det siste året har jeg brukt embossingpulver som aldri før, og lageret mitt med pulver blir større for hver gang jeg er innom en hobbybutikk!


Vanligvis pleier jeg å ha embossing som et element i pynten på kortet, men denne gangen valgte jeg det som selve motivet. Det var litt vanskelig å få det pent, men etter et par forsøk ble jeg kjempefornlyd! Hva synes du?

Produktliste: 
Mønterpapir: Maja Design
Stempel: Papirdesign
Blomster: Papirdesign og Wild Orchid
Dies: Spellbinders og Magnolia
Perler: Papirdesign
Glitterlim: Stickles
Fint embossingpulver 
Sugerør
Kakeservietter
Blondebånd
Osteklut
Akrylmaling
Saks


Kavalkade juli

Dette er noe av det jeg laget i juli.

Årets første julekort


Da var årets første julekort i boks, etter at jeg fikk en bestilling i forrige uke.  Kunden min likte julekortene med denne brukfargen som jeg laget i fjor, og jeg laget derfor noe lignende i år også.


Selv var jeg ikke helt motivert for å begynne på julekortene ennå, men med en rekke nye dies og annet snadder jeg fikk tilsendt fra Bikuben tidlgiere denne uken, tror jeg at jeg og scrappesakene mine skal finne en løsning.


Jeg bare elsker de nye snøfnugg-diesene mine fra Tim Holtz! Jeg har lenge lett etter noen som gjorde litt av seg, og med litt glitterlim på disse, og kanskje en perle i midten, er de helt perfekte for årets julekort!



Produktliste:
Mønsterpapir og motiv: Kort og godt
Dies: Tim Holtz
Perler: Papirdesign
Glitterlim
Distress ink: Walnut stain
Kakeserviett og bølgepapp

lørdag 12. september 2015

Sommerkort


Dette kortet ble jeg ikke helt fornøyd med i starten, men jo mer jeg har sett på det, jo mer liker jeg det. Kortet minner meg om den første ferien jeg og samboeren min hadde til Kroatia i sommer, etter å ha vært sammen i over tre år. 


Produktliste: 
Mønsterpapir: Studiolight
Chipboard, knapp og hyssing
Dies: Magnolia
Sand og skjell: Fra naturen

Bryllupskort Marit og Bjørn


Forrige helg var vi med og feiret verdens vakreste eventyr. Dette er kortet jeg ga brudeparet.

Kortet er inspirert av bryllupsinvitasjonen med kraftkartong, blonder og hyssing. Treskiven med brudeparets initialer er håndlaget og lånt fra invitasjonen. Hva synes du?

Jeg forsøkte å finne et bilde av brudeparet, men dessverre uten hell. Det ble derfor et motiv med dette stemepelet fra Kort og godt.




Produktliste: 
Mønsterpapir: Ukjent
Stempel: Kort og godt
Blomster: Wild Orchid
Bokstaver: Nellie Snellen
Dies: Spellbinders
Blonder, osteklut og bølgepapp

Sommer med Studiolight



Hei dere!

I dag skal jeg vise dere noen kort og en liten minnebok laget med produkter fra Studiolight. Alle produktene fra Studioligh finner du her.



Det er kanskje ikke så ofte man gir bort sommer-kort men disse kan brukes som bursdagskort, eller gis sammen med en liten venninne- eller vertinnegave.


Selv hadde jeg tenkt å gi dette kortet til naboen som passet på posten og plantene våre mens vi var på ferie i Kroatia :)


For første gang har jeg prøvd meg på et ristekort. Litt vanskelig ved første forsøk, med sand overalt, men dette var utrolig gøy, så det skal absolutt gjøres igjen! Sanden har jeg tatt med meg fra stranden Mjelle her i Bodø.


Hva synes du? :)

Hilsen Ida Kristin 

Produktliste: 
Dotter: Papirdesign



Bursdagskort til Bestefar

 

Denne uken fylte bestefaren min 82 år, og dette er kortet jeg ga ham. Bestefar bor på Tolga i Østerdalen og har så lenge jeg kan huske jobbet og arbeidet med veden i skogen utenfor huset han og Bestemor bodde i. Derfor har jeg også valgt farger i rødt, grønt og brunt, fordi jeg forbinder det med skogen og naturen :)

Konglene har jeg plukket på en sti like utenfor huset der jeg bor. 
 
 Produktliste: 
Mønsterpapirer: Bo Bunny
Dotter: Papirdesign
Bokstaver: Tim Holtz
Distress ink: Walnut stain
Dies: Spellbinders
Osteklut og bølgepapp
Tre- og metallpynt
Kongler fra naturen.


Har du fyr?


Tidligere i sommer var jeg i Saltstraumen med noen venner på Bodø-ferie, og da knipset jeg dette herlige bildet! Siden da har jeg hatt lyst til å scrappe det, og med disse papirene fra Studiolight henger bildet nå oppe på veggen i en kjempefin 3D-ramme.


På dette prosjektet har jeg brukt lag på lag med papirer, bølgepapp, osteklut og pynt. 



Hva synes du?

Hilsen Ida Kristin :)

Produktliste: 
Bølgepapp

søndag 6. september 2015

Romantisk jentekort


Hei onsdag!

I dag skal jeg vise dere et romantisk kort med noen helt fantastiske papirer fra Fabscraps! Jeg bare elsker kombinasjonen av grå og gammelrosa, og med dette stempelet fra Some Odd Girl synes jeg resultatet ble veldig bra :)


Her har jeg brukt papirblomster, sommerfugler, blonder, osteklut og krystaller som pynt. Sommerfuglene er punchet ut og svertet litt i kantene. 


Jeg fargelegger både med Distress Ink og med Promarkers, men på dette stemepelet har jeg brukt sistnevnte. Farger fra Distress Ink finner du her.


Produktliste:

Mønsterpapir: Chandelier 002 og White Lace 004 fra Fabscraps
Stempel: Some Odd Girl
Krystaller: Papirdesign

Kort til en fisker


 Hei dere!

I dag tenkte jeg å vise dere et kort som jeg har laget til stefaren min. Dette kortet ble jeg kjempefornøyd med! Dette med å lage gutte- og mannekort begynner å komme seg, og det er like før jeg synes det begynner å bli gøy å lage maskuline kort :)

Jeg har nå begynt å lage kort med personlig bilde på bestilling. Kontakt meg via mail: idakristind@gmail.com eller på Facebook-gruppen min Ida Kristins kortmakeri dersom det skulle være aktuelt for deg.


Med dette kortet ønsker jeg å være med på septemberkonkurransen hos Papirdesign og Ett trykk :)

Produktliste: 
Mønsterpapir: Papirdesign
Dotter: Papirdesign
Bokstaver: Tim Holtz
Dies: Spellbinders
Distress ink: Pumic stone 
Bølgepapp
Akrylmaling
Metallpynt


Scrap sommer-minnene


Sommeren er på hell, og det er på tide å ta vare på sommer-minnene. Disse bildene har jeg hatt liggende en god stund, men ikke funnet noen mønsterpapirer jeg har følt passet - før nå.

TreL har tatt inn hele serien fra Studiolight, og på denne LOen har jeg brukt tre ulike papirer og noen bokstaver. Det er det! Enkelt, ikke sant?

Disse er på tur opp på veggen min i skrivende stund i flotte 3D-rammer. Finnes i hvit og svart i butikken.

Hva synes du?

Hilsen Ida Kristin :)


Produktliste: