søndag 5. juni 2016

Bursdagskort


I går hadde en venninne av meg bursdag, og dette er kortet hun fikk. Vi møttes gjennom scrappingen, men møtes også av og til for å strikke sammen. Da var vel et scrappet strikkekort på sin plass? :)


Dette stempelet fra Papirdesign elsker jeg, og jeg har så mange ideer på hvordan det skal brukes i tiden framover. Scrappelysten må bare komme tilbake først :)


Denne lille saksen er bare helt fantastisk og setter absolutt prikken over i-en. Men jeg husker ikke hvor jeg kjøpte den, eller hvor den er fra, så om du vet hvor jeg kan få tak i flere, si fra!


Blå ballong


Hei dere! I dag skal jeg vise dere en tag som er laget med de nydelige mønsterpapirene fra Maja Design. Denne tagen kan brukes både til jente og til gutt. Som kort til både dåpsbarnet, bursdagsbarnet og til konfirmanten.


Som hovedmotiv på kortet har jeg klippet ut en klokke fra en av mønsterpapirene, hatt på en epoxy dott og limt den inn i en bruskors. Har du ikke epoxy dots, kan du bruke glossy accents :)


På denne taggen har jeg brukt restepapirer og limt på tvers av kortet. Jeg synes det gir en så fin effekt på alle prosjekter, og passer derfor å ta vare på disse kantene om jeg ikke bruker dem med én gang.


Jeg har også klippet ut et par ballonger og limt dem på 3D-puter for å få et litt mer levende uttrykk. For å få fram litt mer kontraster, har jeg festet på noen dotter fra Papirdesign i en mørkeblå farge. Ble det ikke kult? :)


Baksiden av kortet har jeg pyntet med et par utstansede klokker fra en dies fra Tim Holtz. Her er det også plass til en personlig hilsen - som er selvsagt på et kort uansett form og størrelse. Hva synes du?


Produktliste:

Babykort i blått


Disse arkene fra Maja Design er bare SÅ nydelige, så jeg kunne ikke la være å lage et vakkert babykort av dem!


Som motiv har jeg brukt et babystempel fra Kort og godt. Dette er stemplet på et av mønsterpapirene før det har fått litt distress ink i fargen walnut stain i kantene. Motivet er festet på et lag med kakeserviett, bølgepapp og osteklut.


Blomstene jeg har valgt ut er i ulike nyanser i blått, og alle har fått en runde med hvit gesso på seg. Synes dette gir en så fin effekt sammen med de sarte mønsterpapirene :) Jeg har også brukt en sløyfe-dies fra Magnolia som blikkfang, og denne har også blitt svertet med kantsverte, samt fått litt gesso i kantene. 


I det ene hjørnet har jeg festet to tagger som er stanset ut fra en dies fra Magnolia. Har du sett alle de fine Magnolia-diesene som Hjertero har i nettbutikken sin? Hele utvalget finner du her :)

Innsiden av kortet har jeg pyntet med et tekststempel på venstresiden og et skrivefelt på høyresiden. Her er pynten litt enklere, med bare noen små blomster, perler og osteklut.


- Med ønske om at gledens engel
følger deg tett og trofast -  

 Produktliste: 



Sommerlig konfirmant


Som dere vet, elsker jeg mønsterpapirene fra Maja Design, og disse er intet unntak! Har du sett noe så sommerlig og lekkert før? Dette kortet la jeg ut i Epla-butikken min for en liten stund siden, men det lå ikke lenge før det ble solgt. Kjempegøy :D


Kortet er rett og slett laget av restepapirer, og hovedmotivet på dette kortet er Konfirmant-teksten i skumgummi, stanset ut med en dies fra Papirdesign. Jeg synes det er vanskelig å finne dies med en font som jeg liker, men denne liker jeg! :D


Blomstene er en god blanding av Wild Orchid, Magnolia og Storyteller. Swirlen i bakgrunnen er stanset ut med en dies fra Magnolia.


Lag på lag er alltid en sikker vinner. Her har jeg rett og slett revet panelene litt tilfeldig og svertet dem forsiktig med distress ink i fargen pumic stone. Før var walnut stain min favoritt-farge, men jeg har nå skiftet den ut med denne gråfargen. Passer til absolutt alle prosjekter!


Mer Marius-strikk


Blå er min favorittfarge, og denne kombinasjonen med bå og grå elsker jeg! Selv om de er strikket med et par skjønnhetsfeil, synes jeg de ble ganske fine. Hva synes du? :)

Svart og rosa





Vi er ikke bortskjemte med finvær her i Bodø, så når solen titter fram fra tunge regnskyer, må vi skynde ut oss for å nyte noen fine minutter før det igjen er over.



Utestrikkingen har etter hvert ført til noen ferdige prosjekter, blant annet disse Marius-sokkene i svart og rosa. Jeg elsker kombinasjonen! Gøyal og moderne :)

September-sokker


Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på nytt garn og nye sokker, g ikke bare Marius-strikk. Så da det var salg på Drops-garnet hos Nøste i Bodø, fikk noen nøster med disse herlige fargene med Lima bli med meg hjem.


Jeg fant ut at jeg strikket litt løst, så da måtte det noen justeringer til underveis, men jeg synes disse september-sokkene ble veldig fine. De skal gis bort som bursdagsgave når høsten nærmer seg, eller kanskje som en julegave? Vi får se :)

lørdag 4. juni 2016

Babystrikk med Klompelompe


Endelig fikk jeg festet trådene på disse søte vottene fra Klompelompe. Passet perfest til Henryluen :) Både vottene og luen er strikket i merinoull fra Sandnes garn - et superdeilig garn å strikke med! En fin barselgave dersom jeg skulle få bruk for det i tiden framover. Hva synes du? :)

Marius-strikk


Mai har vært en morsom strikke-måned. Mens scrappingen har vært gjemt langt inne i et skap, har jeg knapt klart å legge fra meg strikkepinnene! Disse Mariussokkene ble det første ferdigstilte prosjektet i mai, som et vennepar fikk av meg da de hadde bursdag. Og jeg elsker fargekombinasjonen.


Sokkene er strikket i garnet Sterk fra Du store alpakka - et helt fantastisk godt garn å strikke med, og så supergodt å ha på foten! Mottakerne ble veldig glade for gaven :)