fredag 24. mars 2017

Vinslips i svart og sølv


Denne uken fikk jeg bestilling på et vinslips i hvitt, svart og sølv, og dette er resultatet. Mønsterpapiret og diesen er fra Papirdesign. Det er også hjertene, men de har jeg embosset i svart og sølv. Bokstavene i svart og de svarte dottene er også fra Papirdesign. Perlene i sølv er fra Bo Bunny. Hva synes du? :)

Kjære konfirmant


God fredag!

I dag skal jeg vise dere et konfirmasjonskort med disse lekre papirene fra Papirdesign! Som hovedmotiv har jeg valgt et stilig guttestempel og en utstanset konfirmasjons-tekst. Bokstavene har jeg stanset ut fra mønterpapiret, ble det ikke kult?

Som pynt på kortet har jeg valgt dotter, en charm og chipboard-stjerner. Noen av dem har fått et lite lag med hvitmaling på seg. I hjørnene har jeg hatt på litt embossing, synes det ga en ganske fin effekt. Hva synes du? :)

Produktliste:

Ark: Mann er mann - Beste pappa PD 15116
Dagen er din - Klokkeklar PD 17293
Dies: Konfirmasjon PD 15130
Stempel:  Festklar
Annet: Dotter - Rød pakke PD 865
Chipboard - Stjerner blå PD 631



tirsdag 21. mars 2017

Converse-kort


Jeg tenkte jeg skulle få brukt opp litt gamle mønsterark, og da ble dette kortet til! Arket har jeg hatt liggende i noen år, men endelig fikk det nytt liv i form av et konfirmasjonskort :)

Både arket, stempelet, diesen, dottene, stjernene og buttons er fra Papirdesign. Hva synes du? :)

De beste gratulasjoner


God tirsdag!

I dag skal jeg vise dere et kort laget med de nye mønsterpapirene fra Papirdesign. Her har jeg faktisk bare brukt ett mønsterark, og ved hjelp av noen enkle dies og dotter har jeg laget et enkelt guttekort i en fei!

Hva synes du? Hilsen Ida Kristin :)

mandag 20. mars 2017

Kuleste gutten


Mandag allerede, og i dag vil jeg vise dere et guttekort med bilmotiv. Arket er fra en eldre kolleksjon og heter "I garasjen". Også stemplene, diesen og dottene er fra Papirdesign. Hva synes du? :)

søndag 19. mars 2017

Til en fotballgutt


Denne uken fikk jeg bestilling på et fotballkort til konfirmasjon, og da laget jeg dette stilige kortet. Alle produktene er fra Papirdesign. Hva synes du? :)

lørdag 18. mars 2017

Lekre vintags i rosa



Hei hopp! Sånn helt på tampen av dagen skal jeg vise dere noen vintags jeg laget forrige helg. Da var det bursdagsfeiring hele helgen, og et av bursdagsbarna ble 18 år. Da syntes jeg det passet å gi en flaske vin i gave :) Flasken ble pakken inn i gråpapir og gavebånd med vintaggen på utsiden.


Begge vintaggene er pyntet med den nyeste serien Dagen er din. Som hovedmotiv har jeg valgt et glitrende chipboard-hjerte, utstansede bokstaver og blondebånd. Dotter er som alltid selvfølgelig med. Hva synes du? :)

 
Produkter

Ark:
Dagen er din - Morgendugg PD 17298

Pynt:
Hjerter rosa PD 635
Hipp hurra PG 16162 
Stickers white PD 14935 
Dotter rosa PD 867
Buttons stjerner og hjerterPD 861
Båndpakke babyjente PD 616

onsdag 15. mars 2017

Bryllupskort i rosa


Hei hei :) I forbindelse med Papirdesign sin mars-utfordring, har jeg laget et bryllupskort i sarte rosafarger. Alle produktene er fra Papirdesign. Hva synes du? :)

Produktliste:
Ark: Muligheter - Roseduft PD 16141
Dies: Brudeparet PD 15124
Blomster: Hvite roser 1,2 cm
Roser lilla 3,5 cm
Søte blomster, hvit
Roser rosa 1 cm
Annet: Dotter, rosa
Chipboard - hjerter, rosa


Gratulerer med dagen



Hei dere! Onsdag igjen, og i dag skal jeg vise dere et bursdagskort jeg laget til samboeren min tidligere denne måneden. Dette er et kort som like gjerne kunne vært gitt til en konfirmant :) 

Her har jeg brukt fargene svart, blått, grått og hvitt, og jeg synes det ble ganske kult med dette stempelet som hovedmotiv.  Som pynt har jeg brukt masse dotter og chipboards. De svarte stjernene har jeg embosset med fint embossingpulver. Hva synes du? :)

Produkter:
Ark: Forventning - Spillkonsoller, PD 14892
Stempel: Pad og pod, PD 13798
Dies: Gratulerer med dagen 2, PD 16207
Annet: Chipboard stjerner blå, PD 631
Utstansede ord og figurer - stjerner, PD 16163
Dotter blå og sort, PD 868 og PD 866
Klistremerker hvit, PD 14930



fredag 10. mars 2017

Vinner av giveaway


Da var det på tide å trekke vinneren av denne nydelige stempelpakken fra Papirdesign! Jeg har trukket ut vinneren ved hjelp av random.org, men fikk dessverre ikke til å kopiere resultatet inn i bloggen min. Men en vinner er trukket, og vinneren er...


 

Gratulerer så mye! Send meg adressen din på mail eller via Facebook-gruppen Ida Kristins kortmakeri, så får du en herlig stempelpakke i posten om ikke så lenge :D

lørdag 4. mars 2017

En liten prins


Hei lørdag! I dag skal jeg vise dere dette et lekkert babykort i blått og hvitt.

Blått bare er og blir min favorittfarge, og denne blåfargen fra Maja Design er bare helt fantastisk!


Som pynt har jeg valgt papirblomster fra Papirdesign, Wild Orchid Crafts og Kort og godt. På noen av disse har jeg valgt å ha på litt gesso for å få et litt mykere resultat. De fine pyntenålene er fra Wild Orchid Crafts.


På dette kortet har jeg valgt å ramme inn teksten med en rålekker dies fra Papirdesign. Stempelteksten er fra Kort og godt.


På dette kortet har jeg valgt å pynte litt på innsiden også, både med tekst, blonder, perler og blomster. Hva synes du? Hilsen Ida Kristin :)


Blå hage


Hei lørdag! I dag skal jeg vise dere dette vakre kortet jeg har laget for Frk. S :)

Det er ingen hemmelighet at blå er min favorittfarge, og disse mønsterarkene fra Maja Design er bare helt fantastiske! Hva syes du? :)


torsdag 2. mars 2017

Dagen i dag


Hei hei!

I dag er det min tur til å vise dere et konfirmasjonskort for Papirdesign.

Som hovedmotiv har jeg valgt et koselig tekststempel og rammet dette inn med en av de nye diesene fra Papirdesign. Denne diesen synes jeg passer så fint til alle mulige kort, konfirmasjon, bursdag, dåp og bryllup. Hva som helst!


Jeg har også valgt å stanse ut denne jenta i samme mønsterpapir som rammen. Jeg synes den passet så fint til temaet :)


Som pynt har jeg, som vanlig, brukt blomster i ulike farger og fasonger. Jeg er glad i å bruke farger som gir litt kontrast, og at ikke alt går bare ton-i-ton. Derfor synes jeg disse pionene i mørk gammelrosa passet perfekt til dette prosjektet!


Til slutt har jeg valgt å feste på en swirl av perler. Disse er veldig dekorative og veldig enkle å bruke. Papirdesign har flere farger og fasonger å velge mellom, så her er det det bare å leke seg! :)


Produkter:
Ark: PD 17297 Blomterbukett
Dies: PD 16202 Dies Ramme og PD 16170 Dies Dame
Stempel: PD 13768 Dagen i dag
Blomster: Store roser lilla 3,5 cm, kirsebærblomst lys lilla, pion gammelrosa og søte blomster hvit
Annet: Perler hvit, swirl hvit og 3D-puter



Ny designer for Papirdesign og give away :)


Jeg er så glad for å kunne fortelle dere at jeg er så heldig å få være designer for Papirdesign! I den anledningen har jeg laget et konfirmasjonskort i lilla, der alle produktene er fra Papirdesign.

Hele produktlisten finner du her:
Ark: PD 17290 God nok og PD 17285 Tuttelutt
Dies: PD 16202 Dies ramme
Blomster: Kirsebærblomst mørk lilla, store roser lilla 3,5 cm, søte blomster blå og søte blomster hvit Stempel: PD 13776 Chevron og PD 14964 Nesten mann
Annet: 3D-puter og dotter


 

 Jeg har også en giveaway der du kan vinne disse stemplene fra Papirdesign: 








Alt du trenger å gjøre, er å følge min og Papirdesign sin blogg. Når du har gjort det, legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet mitt, så er du med i trekningen. Jeg trekker en vinner onsdag 8. mars. Lykke til :)

Og du, du finner meg også på Instagram: idakristinskortmakeri og Facebook: Ida Kristins kortmakeri.