torsdag 15. september 2016

Ny designer for Frk. S

fiskelykke

Hei. Dette er meg, Ida Kristin, og jeg er så heldig å få være designer for Frk. S!

Jeg begynte med scrapping for over ti år siden, men det var først for tre år siden at hobbyen skjøt fart. Da kjøpte jeg inn store mengder stempler, dies og papirblomster, og i dag setter jeg meg heller ned ved hobbypulten min en fredag kveld, i stedet for å se på TV.

Da jeg begynte med scrappingen min, limte jeg bildene mine inn i hvite album og pyntet med litt klistremerker og fine bokstaver. I dag lager jeg både kort og LOer, og her er noen av LOene jeg har laget det siste året.

andenes 

eogdu 

fyr

Som regel lager jeg LOer som jeg henger opp på veggen hjemme. For hva er vel vitsen med å bruke masse tid på å lage nydelige små kunstverk som man bare legger i en eske og aldri ser noe mer til? Og når jeg ønsker, bytter jeg de ut etter årstid, farger på interiøret eller humøret :)

lykke

Men det er nok kort det går aller mest i, og jeg har noen hundre kort liggende i esker og venter på en ny eier.

bryllupskort2

Ofte lager jeg kort med sterke og klare farger, men jeg er også glad i duse toner, og da gjerne i blått og rosa. Jeg elsker blått, og det skal mye til for at jeg ikke kjøper mønsterpapirer i en vakker blåfarge. Blått gjør meg så glad!

Jeg er også glad i å bruke klippeark med bilder i vintagestil, både til baby, bursdager, konfirmasjon og bryllup. Jeg har en mengde klippeark liggende, og ofte blir de stanset ut til den formen jeg ønsker, slik som her.
thumb_img_9498_1024

Nesten alle kortene jeg lager blir laget med mønsterpapirer i lag på lag og rufsete og svertede kanter. Papirblomster, blonder, halvperler, osteklut og kakeservietter er forbruksvarer er noe jeg aldri får nok av!

mamma1

Embossing er også noe jeg bruker på mange av kortene mine, enten som pynt, eller som hovedmotiv.


baby2

baby3

Mannekort er noe av det jeg synes er aller vanskeligst å lage, men med noen år på baken begynner jeg å bli stadig mer fornøyd med det jeg lager.
mannekort

Løsningen er å ha ulike chipboards, metallpynt og tøffe stempler tilgjengelig. Tags, piler, bannere og stjerner er også noe jeg bruker mye.

2thumb_akk_3695_1024
 
Noe annet jeg har begynt med det siste året, er å printe ut bilder som jeg setter på kortene mine. Da blir de mer personlige, og jeg velger farger og tema ut fra hvem mottakeren er.
bjorn
 
bestefar

Dette kortet fikk Bestefar i 82-årsgave i høst. Da han gikk bort like før jul i fjor, tok jeg det med meg hjem, og nå skal det settes i en ramme og pynte opp på peishyllen :)

eske

Selv om dere mest sannsynlig vil få se flest kort fra meg, kan det også hende det dukker opp en gaveeske eller to i løpet av året. Disse er jo kjempemorsomme å lage, og veldig artig å gi bort!

konfirmant3

Som designer for Frk. S håper jeg å kunne inspirere deg til å lage mange prosjekter i året som kommer. Jeg vil inspirere deg til å kombinere farger og bruke pynt som du ellers ikke ville prøvd ut.

For husk, innenfor scrapping er det ingenting som er feil! Så lenge du koser deg med hobbyen din og du blir fornøyd med resultatet er det bare å kjøre på! :D


Om du vil se flere av mine prosjekter finner du meg her: 

Facebook: Ida Kristins kortmakeri
Instagram: idakristinskortmakeri

Lykke til, vi høres snart igjen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar