tirsdag 20. september 2016

Venninner

thumb_ikd_4995_1024

Hei lørdag!
Dette er mitt første designbidrag for Frk. S, og i dag skal jeg vise dere en LO jeg har laget.

thumb_ikd_4981_1024

Dette bildet ble tatt av meg og venninnene mine i november i fjor, og siden har jeg hatt det stående i skapet fordi jeg ville scrappe det. Men, det har ikke blitt noe av, før denne uken.

thumb_ikd_4966_1024

Bakgrunnen er et av mine favorittark fra Papirdesign. Dette er den andre LOen jeg har laget med dette papiret, den forrige kan du se i introduksjonsinnlegget :)

Siden en av venninnene mine holder en papirbart, ønsket jeg å bruke denne som utgangspunkt i LOen. Derfor passet jo bartepapirene fra Papirdesign perfekt! Mønsterpapirene har jeg revet litt i kantene før de er lagt i lag på lag sammen med en blondeserviett.

thumb_ikd_4972_1024

Den sorte barten kjøpte jeg på Panduro for kjempelenge siden, og når jeg ser på den får jeg en følelse av diamanter. Perfekt til en jente-LO!

Det rosa hjertet har jeg også valgt å ta opp fra bildet. Dette var egentlig en rød chipboard fra Papirdesign, men jeg malte den med rosa maling som jeg tørket med varmluftpistol før jeg hadde på litt glitterlim. På denne måten kan du enkelt gjøre om noe du har, til noe som passer prosjektene dine perfekt.

thumb_ikd_4958_1024

Disse klistremerkene fra Papirdesign var som bestilt til denne LOen! Jeg elsker å bruke klistremerker på LOer. De gir en kjempefin effekt, samtidig som de beskriver mange av følelsene jeg hadde i øyeblikket da bildet ble tatt.

thumb_ikd_4976_1024

På bakgrunnen har jeg embosset et fint snøstjerne-mønster ved hjelp av en stensil fra Tim Holtz. Her har jeg brukt et finkornet embossingpulver i hvitt, som også gir følelsen av kald novembersnø :)

thumb_ikd_4969_1024

I det ene hjørnet på arket har jeg revet opp kanten og limt på en hvit glidelås med tekst. Jeg har også pyntet opp med noen dotter og enkle blomster. Blomstene har fått et lite lag med hvit gesso for å mye opp uttrykket litt.

thumb_ikd_4959_1024

Hva synes du?  :)

thumb_ikd_4989_1024

Produktliste:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar