torsdag 19. september 2019

Bursdagskort til MimmiKreativ Scrapping er ute med en ny utfordring - hvitt på hvitt. Til denne oppgaven har jeg tatt frem noen gamle dies med noen herlige mønsterborder. Denne ideen fikk jeg etter at jeg saumfaret Instagram en kveld etter leggetid (er det bare jeg som kan sitte og bla på Instagram i timesvis)?


Kortet er laget i lag på lag med hvit kartong i ulike strukturer. De har også litt forskjellige nyanser, og siden blomstene ikke er kritt hvite heller, synes jeg det ble en bra match. Da alle lagene var limt på, strødde jeg på litt hvitt embossingpulver over det hele. 


Denne nydelige rosen er fra Prima. Jeg elsker disse og må kjøpe flere før det blir tomt i nettbutikken. De andre blomstene er fra Kort og godt og Papirdesign. Kreativ Scrapping har alle disse inne i mange forskjellige farger.


Jeg har også pyntet med litt seam binding ribbon. Dette er ikke noe jeg har for vane å gjøre, så nå ble jeg litt inspirert av meg selv (hi hi). En hvit Chipboard fra Papirdesign,  noen store perler fra et ødelagt armbånd og blanke glassperler fra Finnabair gir kortet de ekstra detaljene det trenger.


Produkter:

Ark:

Pynt: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar