tirsdag 18. juni 2019

Blomsterhav


Bryllupssesongen er i full gang, og jeg har allerede laget mange bryllupskort i år! Dette kortet var det imidlertid en av mine venninner som fikk æren av å motta tidligere denne måneden da hun sa ja til sin kjære :)


Som motiv har jeg denne gangen valgt blomster - i massevis! Store og små, og alle i lilla- og rosatoner. Da alle blomstene var festet, bestemte jeg meg for å drysse på litt blanke perler til slutt. Kun fordi jeg ville :)


Jeg ønsket også å få plass til en sløyfe av silkebånd med påtrykt bryllupstekst, og valgte å feste den midt i det villeste blomsterhavet.


Ellers er kortet pyntet opp i lag på lag med kakeserviett, blonder og papirer. Alle kantene er rufset til med en kantskrape.  


Innsiden av kortet er enklere pyntet, med en fin tekst jeg syntes passet, samt plass til en personlig hilsen. Noen dotter pynter opp en ellers enkel innside.


Til bryllupsgave hadde jeg strikket to sitteunderlag i mariusmønster som jeg tovet. I tillegg til kortet var det derfor litt gøy å legge ved en tag som viste at de var hjemmelaget.


Fargene og papirene jeg har brukt på taggen er de samme som på kortet. Jeg har valgt en enkel stempeltekst jeg synes passer bra.


Stikkediesen i bakgrunnen har jeg aldri brukt før, men den skal jammen brukes snart igjen! Så fint! En passende button, blomster og dotter har også funnet veien til taggen. Hva synes du? :)


Produkter:
Ark:
Vårstemning - Stemorsblomst PD 1900019
Vårstemning - Høyt på himmelen PD 1900021
Vårstemining - Lilla PD1900027

Stempel:
Øyeblikk PD13802

Dies:
Hipp hurra oval PD 17236 
Strikk PD 18401
Bryllup 15133

Pynt: 
Store roser 3,5 cm - Lilla
Store roser 3,5 cm - Hvit
Roser 1,8 cm - Hvit
Roser 1,8 cm - Lys lilla
Søte blomster - Lys lilla
Pion gammelrosa
Dotter - Rosa
Bånd - Bryllup hvit
Buttons - Strikk 
Kakeserviett stor 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar